30 Ekim 2008 Perşembe

Boğaz'ın Kartalı

''Boğaz'ın Kartal'ı''

Diario dergisi, Mustafa Denizli için, “Boğaz’ın Kartal’ı Beşiktaş’ı uçurmaya geldi” yakıştırmasını yaptı. Dergide, Denizli’nin siyah-beyazlı renklerle ilişkisinin Altay’da başladığına değinildi, ancak onu teknik direktör yapan renklerin sarı-kırmızı olduğu vurgulandı

Mustafa Denizli’nin Beşiktaş’ın başında yer alması, İspanyollar tarafından da ilgi çekici bulundu. Diario futbol dergisi, Denizli’nin siyah-beyazlıların başına geçmesiyle ilgili süreci, Jose David Lopez imzasıyla bir haber yorum yaptı, okuyucularına sundu.

Haberde, Mustafa hocanın göreve gelişi, “Boğaz’ın Kartal’ı Beşiktaş’ı uçurmaya geldi” yakıştırması yapıldı. Mustafa Denizli’nin Türkiye liglerinin en deneyimli ve en kaliteli hocalarının başında geldiğine dikkat çekilen yazıda, Beşiktaş’ın, ömrünü siyah-beyazlı renklere adamış birini takımın başına getirerek önemli bir operasyona imza attığı savunuldu.

Denizli’nin provokatif bakışları altında ironik bir kişiliği olduğunu savunan yazar David Lopez, hocanın üç büyükleri çalıştırma başarısını göstermiş ender bir kişilik olduğuna değindi. Mustafa Denizli’nin siyah-beyaz aşkının Altay’a kadar dayandığını ve o günden beri başka renklerle buluşmasına rağmen gönlünün hep siyah-beyazdan yana olduğunu hatırlatan yazar, Beşiktaş’ın aslında hocanın gerçek yuvası olduğunu belirtti.

Diario Futbol, Mustafa hocayı teknik direktör yapan renklerin, siyah-beyazdan çok sarı-kırmızı olduğunun altını çizerek, hocanın gerçek başarısının altında Galatasaray’ın yattığını iddia etti. 

Haberde ayrıca Mustafa Denizli’nin proje adamı olmasına rağmen bunu pek fazla gösterecek ortam bulamadığına da dikkat çekildi, Beşiktaş’ta bu ortamı yakalayabileceği ve başarıyı da böyle kazanabileceği ifade edildi.

Hiç yorum yok: