5 Kasım 2008 Çarşamba

Biri Boboya Dur Desin

Biri Bobo'ya 'Dur' Desin!

Sık sık Suada´daki Quente Restoran´da buluşan Türkiye´deki Brezilyalılar arasında boğazına en düşkün ismin, fazla kilolarıyla dikkati çeken Bobo olduğu ortaya çıktı.

Dünyanın dört bir yanında olduğu gibi, son yıllarda Türk Futbolu’nda da sayıları hızla artan Brezilyalı futbolcular, sık sık bir araya gelerek sohbet ediyor, hasret gideriyor. İstanbul’un üç büyük kulübünde forma giyen futbolcular, çok sık olarak Suada’da hizmet veren Quente Restoran’da buluşuyor. Diğer şehirlerdeki kulüplerde oynayan ve maç için bu İstanbul’a gelen oyuncular da, müsabaka sonrasında soluğu Brezilya’ya özgü et yemekleri sunan Quente’de alıyor.

Fenerbahçeli Alex, Roberto Carlos, Deivid, Gökçek Vederson, Galatasaraylı Lincoln ile Beşiktaşlı Bobo ve Nobre’nin aileleriyle beraber geldiği bu Boğaz’ın ortasında yer alan restoranın işletmecileri, futbolcuların hepsinin iştahlı olduğunu, ama Bobo’ya kimsenin yetişemeyeceğini söylüyor. Birbirinden çok uzak iki ülke mutfağının benzerliğine dikkati çeken işletmeciler, “Bobo’nun fazla kilolarından kurtulamamasının nedeni boğazına olan düşkünlüğü” tüyosunu veriyor.

Hiç yorum yok: